Kvarg med banan og havreputer
Rask og enkel frokostoppskrift med Nutrini sondeernæring
Antall porsjoner: 1
Ingredienser
Fremgangsmåte
Hell alle ingrediensene i en mikser eller blender. Miks ingrediensene til blandingen er helt glatt. Server romtemperert eller varm en kort stund i mikrobølgeovn til lunken temperatur. Rør godt og server. Denne matretten har en lett konsistens direkte etter blanding, men tykner etter en stund til en tykkere yoghurtkonsistens.
Tips:
Ved glutenintoleranse – bruk glutenfrie havreputer. Sondeernæringen er glutenfri. Ved laktoseintoleranse – bruk laktosefri kvarg med høyt fettinnhold, alternativt gresk yoghurt. Sondeernæringen er laktosefattig.
Næringsinnhold pr. 100 ml (1 dl):
Oppskrift med Nutrini Multi Fiber: 110 kcal, 3,7 g protein, 3,9 g fett, 14,7 g karbohydrat, 1,1 g fiber, 80 g vann.
Oppskrift med Nutrini: 110 kcal, 3,7 g protein, 3,9 g fett, 14,7 g karbohydrat, 0,8 g fiber, 77 g vann.
Oppskrift med Nutrini Energy: 130 kcal, 4,4 g protein, 4,9 g fett, 17,4 g karbohydrat 0,8 g fiber, 77 g vann.