Gresk yoghurt med fruktpuré og havre

Et raskt mellommåltid med fruktpuré og havre

Antall porsjoner: 1

Ingredienser

90 ml sondeernæring (6 ss.)
60 g gresk yoghurt (4 ss.)
12 g finmalt havremel (2 ss)
10 g glatt frukt- eller bærpuré (2 ts.)

Fremgangsmåte

Hell alle ingrediensene i en mikser eller blender. Miks ingrediensene til blandingen er helt glatt. Server romtemperert eller varm en kort stund i mikrobølgeovn til lunken temperatur. Rør godt og server. Denne matretten har en lett konsistens.

Tips:

Ved glutenintoleranse – bruk glutenfritt havremel. Sondeernæringen er glutenfri. Ved laktoseintoleranse – bruk laktosefri gresk yoghurt. Sondeernæringen er laktosefattig.

Næringsinnhold pr. 100 ml (1 dl):
Oppskrift med Nutrini Multi Fiber: 110 kcal, 3,3 g protein, 5,4 g fett, 10,8 g karbohydrat, 1 g fiber, 68 g vann.
Oppskrift med Nutrini: 110 kcal, 3,3 g protein, 5,4 g fett, 10,8 g karbohydrat, 0,6 g fiber, 68 g vann.
Oppskrift med Nutrini Energy: 130 kcal, 4 g protein, 6,4 g fett, 13,5 g karbohydrat, 0,6 g fiber, 64 g vann.